GDPR & cookie tiedotus FI

Henkilökohtaiset tiedot ja evästetiedot Micro Nordic

Micro Nordic ApS: lle on tärkeää suojella henkilökohtaisia tietojasi, joita jaat meille. Siksi meillä on henkilökohtainen tietopolitiikka, joka varmistaa, että tietosi käsitellään vastuullisesti, kunnioittaen yksityisyyttäsi ja tietenkin alueen lainsäädännön mukaisesti.

Micro Nordic ApS: n pääkonttori Risskovissa
Tietosuojakäytäntö määrittelee, kenellä on vastuu henkilökohtaisista tiedoista, joita jaat meille ja mitä tietoja keräämme ja miten niitä käytetään. Henkilötietojen käytäntö sisältää myös tietoja oikeuksista ja vaihtoehdoista, joita sinulla on suhteessa meille jakamiesi henkilötietojen kanssa.

Korostamme, että henkilötietoja koskevan politiikan lisäksi hankintoja ja sopimuksia tehtäessä on olemassa muita tuotekohtaisia ehtoja.

Tietovastuu
Kuka on rekisterinpitäjä?
Micro Nordic ApS, Viengevej 100, 8240 Risskov, Tanska, on rekisterinpitäjä henkilökohtaisille tiedoille, jotka jaat meille, kun vierailet sivuillamme, teet ostoksia verkossa tai puhelimitse.
Jos haluat ottaa yhteyttä Micro Nordic ApS: iin, tämä voidaan tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@micronordic.fi tai puhelimitse +45 70 22 10 30

valitukset
Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Micro Nordic ApS
Tie 100
8240 Risskov
Tanska
Puh.: 70 22 10 30
Sähköposti: info@micronordic.fi

Voit myös jättää valituksen tietovalvontaviranomaiselle Borgergade 28, 5th, 1300 Copenhagen K.

Henkilötietojen kerääminen
Henkilötietojen kerääminen tapahtuu yhdessä tai useammassa seuraavista tapauksista:

Kun aloitat asiakassuhteen kanssamme Kun kirjaudut Micro Nordicin uutiskirjeeseen Kun pyydät vastaanottamaan materiaalia Kun otat yhteyttä meihin Kun käytät Micro Nordicin muita toimintoja ja palveluja Sosiaalisen median, mainonnan ja analyysin tarjoajilta ja julkisilta rekistereiltä Micro Nordic voi rekisteröityä sinuun:

Yhteystiedot, mukaan lukien nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoitteen numero sekä pankkitilin numero

Sosiaaliturvatunnus
CVR-numero
IP-osoite
kulutus Tiedot
Segmentointitiedot perustuvat esimerkiksi geodemografiaan

Henkilötietojen käsittely
Henkilötietojemme käsittelyn perusta on ensisijaisesti teiltä saatujen pyyntöjen täyttäminen. Käsittelemme myös henkilökohtaisia tietoja perustellun kiinnostuksenamme markkinointiin, olemassa olevien ja uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen, asiakassegmenttien ja tuotteiden analyyseihin ja tilastoihin tai jos olet antanut nimenomaisen suostumuksen tiettyyn hoitoon.

Yllä päivitetty milloin tahansa muuttuneiden liiketoimintatarpeiden ja oikeudellisten vaatimusten mukaisesti.

Erityisesti luottoluokituksen osalta
Luottoluokituksia voidaan tehdä kaikkien uusien asiakassuhteiden solmimisessa laajentamalla asiakassuhdetta uusiin tuotteisiin ja käynnissä olevaan kauppasuhteeseen tarpeen mukaan. Meillä voi olla mahdollisuus saada tietoa luottoilmoituslaitoksista Experian ja velallisen rekisteristä. Täältä voimme saada nykyisen rekisteröintitilan ja ilmoituksen uusista rekisteröinneistä rekistereissään käytettäväksi kauppasuhteen jatkuvassa arvioinnissa.

Markkinointi postitse
Kun olet asettanut tilauksesi tuotteelle tai palvelulle, saat useita tapauksia sähköpostitse. Emme käytä tietoja lähettämään ei-toivottuja sähköpostiviestejä. Micro Nordic ottaa yhteyttä vain hinnastoihin, uutiskirjeisiin ja myyntiviesteihin, jos olet pyytänyt sitä Micro Nordicin tilauslomakkeella tai sivun kautta, joka rekisteröi sähköpostipalvelut.

Voit aina peruuttaa sähköpostin vastaanottamisen ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa info@micronordic.fi tai puhelimitse +45 70 22 10 30

Jos sinulla on sähköpostiosoitteesi ja / tai matkapuhelinnumerosi, voit siirtyä Micro Nordicin tuotevalikoimaan, ja olet myös samaa mieltä siitä, että meidän on otettava yhteyttä. nimittäminen postitse ja / tai tekstiviestillä, mukaan luettuna mahdollisesti tiedot sopimuksesta. muutokset ja muut palveluilmoitukset.

Henkilötietojen säilyttäminen
Kaikki henkilötiedot tallennetaan turvallisesti ja ne ovat vain Micro Nordicin työntekijöiden saatavilla. Tietosuojalain säännösten mukaan poistamme henkilötietoja, kun ne eivät enää ole tarpeen tarkoitukseen, johon ne on kerätty, tai meidän on pidettävä sitä. Saattaa käydä niin, että tietoja tallennetaan pitkään nimettömässä muodossa.

Tiedottaminen kolmansille osapuolille
Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille voi tapahtua myös, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Lisäksi voimme paljastaa henkilötietosi kolmansille osapuolille, jos se on välttämätöntä, jotta suorituskyky tai sopimus olisi oikeutetun edun mukaista. Tietyissä olosuhteissa ja lain nojalla saattaa olla tarpeen paljastaa henkilötietoja viranomaisille tai poliisille.

Micro Nordicin osakkeet maksavat kokemusta yritysasiakkaistamme luottotietotoimisto Experianin ja velallisen rekisterin perusteella oikeutetun kiinnostuksenne mukaan varmistaa asiakkaillemme oikea luotto.

turvallisuus
Micro Nordicissa pidämme erittäin tärkeänä, että voit turvallisesti ja turvallisesti käydä kauppaa kanssamme ja käyttää verkkosivustoa. Meillä on useita sisäisiä menettelyjä ja toimintatapoja, jotka takaavat korkean turvallisuustason.

Siltä osin kuin Micro Nordicin verkkosivuilla olevat linkit muille verkkosivuille, Micro Nordic ei ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä ja turvallisuudesta. Olet tervetullut lukemaan näitä sivustoja koskevat tietosuojakäytännöt.

Oikeudet
Kun jaat henkilökohtaisia tietojasi kanssamme, sinulla on useita oikeuksia, joita voit käyttää. Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja sinusta on. Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tiedot, jotka olemme rekisteröineet sinusta, strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja konekielisessä muodossa, ja pyydämme meitä toimittamaan nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Voit milloin tahansa käyttää tietoja, joita keräämme sinusta tietyillä lakisääteisillä poikkeuksilla. Lisäksi sinulla on oikeus kerätä ja pyytää, että henkilötietojesi käsittely on rajoitettu. Jos olet virheellinen, sinulla on oikeus korjata se.

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@micronordic.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme. +45 70 22 10 30

Evästeiden käyttö
Käytämme evästeitä verkkosivuillamme. Mitä se on, miten käytämme sitä ja mitä vaihtoehtoja hylkäämiselle ja poistamiselle on.

Päivitämme jatkuvasti henkilötietojesi politiikkaa oikeudellisten tai toiminnallisten vaatimusten muutosten seurauksena. Paljastamme tällaiset muutokset lain mukaisesti.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita sivustot voivat käyttää käyttäjän kokemusten tehostamiseksi.

Laissa säädetään, että voimme tallentaa evästeitä laitteeseesi, jos ne ovat ehdottoman välttämättömiä nimenomaan pyytämäsi palvelun toimittamisen varmistamiseksi. Kaikkien muiden evästeiden osalta meidän on saatava suostumus.

Tämä sivusto käyttää erilaisia evästeitä. Jotkin evästeet asetetaan sivuillamme näytetyillä kolmannen osapuolen palveluilla.

Evästetiedot päivittävät evästeiden ilmoituksen kuukausittain. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita osoitteeseen info@cookieinformation.com

Risskov, lokakuu 2018

Versio 1.0

Micro Nordic palvelut

TARVITSETKO APUA? OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Soita meille asennus- tai huoltosopimukseen?
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@micronordic.fi tai soita meille puhelimitse: +45 70 22 10 30

HINTA TAKUU

Jos löydät saman tuotteen halvemmaksi verkossa, sovimme hintaan ja annamme € 25  n viini-lahjakortin
Ei koske valmistajan "erikoistarjousta"

COPORATE PARTNERSHIP

We support Save the Children Denmark