1-2 dager levering

14 dagers kreditt

Gratis frakt

GDPR & cookie informasjon NO

Personopplysningspolicy og cookie informasjon for Micro Nordic

For Micro Nordic ApS er det viktig å beskytte de personlige dataene du deler med oss. Derfor har vi en personopplysningspolicy som sikrer at informasjonen din behandles ansvarlig, respekterer personvernet ditt og, selvfølgelig, i overensstemmelse med loven i området.

Micro Nordic ApS hovedkvarter i Risskov
Personvernspolitikken definerer hvem som har dataansvaret for den personlige informasjonen du deler med oss, og hvilken informasjon vi samler inn, og hvordan de brukes. Personopplysningspolitikken inneholder også informasjon om rettighetene og mulighetene du har i forhold til personopplysningene du har delt med oss.

Vi påpeker at i tillegg til personopplysningspolitikken finnes det flere produktspesifikke forhold når du inngår kjøp og avtaler.

Dataansvar
Hvem er dataansvarlig?
Micro Nordic ApS, Viengevej 100, 8240 Risskov, Danmark, er dataansvarlig for personopplysningene du deler med oss når du besøker nettstedet vårt, foretar kjøp på nettet eller via telefon.
Hvis du vil kontakte Micro Nordic ApS, kan dette gjøres via e-post til info@micronordic.no eller telefon 21 01 39 39

klager
Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personlige data, vennligst kontakt vår kundeservice.

Micro Nordic ApS
Vei 100
8240 Risskov
Danmark

Telefon .: 21 01 39 39
E-post: info@micronordic.no

Du kan også sende inn klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Innsamling av personopplysninger
Innhenting av dine personlige opplysninger er gjort i ett eller flere av følgende tilfeller:

Når du inngår et kundeforhold med oss Når du registrerer deg for Micro Nordics nyhetsbrev Når du ber om å motta materiale Når du kommuniserer med oss Når du bruker Micro Nordics øvrige funksjoner og tjenester Fra sosiale medier, reklame- og analyseleverandører og offentlige registre Følgende typer personopplysninger, Micro Nordic kan registrere deg om deg:

Kontaktinformasjon, inkludert navn, adresse, telefonnummer og e-post Bankregistreringsnummer og bankkontonummer

Personnummer
CVR nummer
IP-adresse
forbruksdata
Segmenteringsdata basert på f.eks. Geodemografi

Behandling av personopplysninger
Vår base for behandling av dine personlige opplysninger er først og fremst oppfyllelsen av forespørsler mottatt fra deg. Vi behandler også dine personlige opplysninger på grunnlag av vår legitime interesse for markedsføring, utvikling av eksisterende og nye tjenester og produkter, gjennomføring av analyser og statistikk over våre kundesegmenter og produkter, eller om du har gitt et spesifikt samtykke til en bestemt behandling.

Ovenstående kan oppdateres når som helst i tråd med eventuelle endrede forretningsbehov og juridiske krav.

Spesielt om kredittvurdering
Kredittkarakterer kan gjøres ved inngåelse av alle nye kundeforhold, ved å utvide kundeforholdet med nye produkter og i det pågående handelsforholdet etter behov. Vi kan få mulighet til å skaffe informasjon fra kredittrapporteringsbyråene Experian og Debtorregisteret. Herfra kan vi motta gjeldende registreringsstatus og varsel om nye registreringer i deres registre, for bruk i den pågående vurderingen av handelsforholdet.

Markedsføring via post
Når du har lagt inn bestillingen din for et produkt eller en tjeneste, mottar du mange tilfeller i e-postbekreftelse. Vi bruker ikke informasjonen til å sende uønskede e-postmeldinger. Du vil kun bli kontaktet av Micro Nordic angående prislister, nyhetsbrev og salgsemails, hvis du har bedt om det via en av Micro Nordnes bestillingsskjema eller via siden for registrering av e-posttjenester.

Du kan alltid abonnere fra å motta e-posttjenester ved å kontakte oss på info@micronordic.no eller telefon 21 01 39 39

Har du din e-postadresse og / eller mobilnummer, kan du gå inn i produktutvalget fra Micro Nordic, du er også enig i at vi må kontakte deg angående. din avtale via post og / eller sms, inkludert å sende deg informasjon om avtalen, muligens. endringer og andre servicemeddelelser.

Holder dine personlige opplysninger
Alle personopplysninger lagres på en trygg måte og er kun tilgjengelig for relevante ansatte i Micro Nordic. I henhold til reglene i databeskyttelsesloven sletter vi personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for det formål de ble samlet inn for, eller vi må holde det. Det kan hende at informasjonen er lagret i lang tid i anonym form.

Opplysning til tredjepart
Opplysning av dine personopplysninger til tredjeparter kan også forekomme dersom du har gitt ditt samtykke til det. I tillegg kan vi videregive dine personopplysninger til tredjeparter, om nødvendig for ytelsen eller en avtale, i lys av vår legitime interesse. Under visse omstendigheter og under loven kan det være nødvendig å avsløre personopplysninger til offentlige myndigheter eller politiet.

Micro Nordic aksepterer betalingserfaring, med hensyn til våre bedriftskunder, med kredittinformasjonsbyråene Experian og Debitor Register på grunnlag av vår legitime interesse for å sikre korrekt kreditt for våre kunder.

sikkerhet
På Micro Nordic legger vi stor vekt på at du kan handle trygt og trygt med oss og bruke vår nettside. Vi har en rekke interne prosedyrer og retningslinjer som sikrer at vi lever opp til et høyt sikkerhetsnivå.

I den grad Micro Nordic nettsider lenker til andre nettsteder, er Micro Nordic ikke ansvarlig for innholdet og sikkerheten til disse sidene. Du er velkommen til å lese personvernreglene på disse nettstedene.

Dine rettigheter
Når du deler dine personlige opplysninger med oss, har du en rekke rettigheter du kan bruke. Du har rett til å bli informert om hvilke personlige opplysninger som handler om deg. I noen tilfeller har du rett til å skaffe personlig informasjon vi har registrert om deg i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, og be oss om å overføre denne informasjonen til en annen datakontroller.

Du kan når som helst utøve informasjonen vi samler om deg med visse lovbestemte unntak. I tillegg har du rett til samlingen og ber om at behandlingen av dine personopplysninger er begrenset. Hvis du er feil, har du rett til å få den rettet.

Hvis du ønsker å benytte seg av disse rettighetene, kan du kontakte oss på info@micronordic.no eller via telefon via vår kundeservice på tlf. 21 01 39 39

Bruk av informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside. Hva det er, hvordan vi bruker det og hvilke alternativer du har for avvisning og sletting.

Vi vil kontinuerlig oppdatere vår personopplysninger som følge av endringer i juridiske eller operasjonelle krav. Vi vil offentliggjøre slike endringer i samsvar med loven.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre brukerens opplevelse mer effektiv.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten din dersom de er strengt nødvendige for å sikre levering av tjenesten du har eksplisitt forespurt. For alle andre typer informasjonskapsler må vi få ditt samtykke.

Dette nettstedet bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er angitt av tredjepartstjenester som vises på våre sider.

Cookie-erklæringen oppdateres månedlig av informasjonskapsel. Hvis du har spørsmål, vennligst skriv til info@cookieinformation.com

Risskov, oktober 2018

Versjon 1.0

Micro Nordic tjenester

KONTAKT OSS FOR TJENESTER

Installasjons- eller serviceavtale?
Kontakt oss via e-post på info@micronordic.no eller ring oss på telefon 21 01 39 39

PRISGARANTI

Hvis du finner det samme produktet billigere på nettet, matcher vi prisen og gir et gavekort på 400 NOK
Gjelder ikke for "spesialbud" -pris fra produsenten

COPORATE PARTNERSHIP

We support Save the Children Denmark in 2010 SAVE THE CHILDREN