GDPR & cookie information SE

Personuppgifter och cookie information för Micro Nordic

För Micro Nordic ApS är det viktigt att skydda de personuppgifter du delar med oss. Därför har vi en personuppgifterspolitik som säkerställer att din information behandlas ansvarsfullt, med respekt för din integritet och, naturligtvis, i enlighet med områdets lagstiftning.

Micro Nordic ApS huvudkontor i Risskov
Sekretesspolicyen definierar vem som har dataransvaret för den personliga informationen du delar med oss och vilken information vi samlar in och hur de används. Personuppgifterna innehåller också information om vilka rättigheter och möjligheter du har i förhållande till de personuppgifter du har delat med oss.

Vi påpekar att förutom personuppgifterna finns ytterligare produktspecifika villkor vid inköp och avtal.

Dataansvar
Vem är datakontrollanten?
Micro Nordic ApS, Viengevej 100, 8240 Risskov, Danmark, är datakontrollant för de personuppgifter du delar med oss när du besöker vår hemsida, gör inköp online eller via telefon.
Om du vill kontakta Micro Nordic ApS kan du göra det via e-post till info@micronordic.se eller ring 077 118 12 16

klagomål
Om du vill klaga på behandlingen av dina personuppgifter, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Micro Nordic ApS
Väg 100
8240 Risskov
Denmark
Tel.: 077 118 12 16
E-post: info@micronordic.se

Du kan också lämna in ett klagomål hos Datainspektionen, Borgergade 28, 5, 1300 Köpenhamn K.

Insamling av personuppgifter
Insamling av din personliga information görs i ett eller flera av följande fall:

När du går in i ett kundrelation med oss När du registrerar dig för Micro Nordics nyhetsbrev När du begär att få material När du kommunicerar med oss När du använder Micro Nordics övriga funktioner och tjänster typer av personuppgifter kan Micro Nordic registrera dig om dig:

Kontaktinformation, inklusive namn, adress, telefonnummer och e-post Bankregistreringsnummer och bankkontonummer

Säkerhetsnummer
CVR-nummer
IP-adress
Konsumtionsdata
Segmenteringsdata baserad på t.ex. geodemografi

Behandling av personuppgifter
Vår bas för att behandla din personliga information är i första hand uppfyllandet av förfrågningar som mottagits från dig. Vi behandlar också din personliga information på grundval av vårt legitima intresse för marknadsföring, utveckling av befintliga och nya tjänster och produkter, analyser och statistik över våra kundsegment och produkter, eller om du har givit ett särskilt samtycke till en specifik behandling.

Ovanstående kan uppdateras när som helst i enlighet med ändrade affärsbehov och juridiska krav.

Särskilt när det gäller kreditvärdering
Kreditbetyg kan göras när man går in i alla nya kundrelationer, genom att utöka kundrelationen med nya produkter och i det pågående handelsförhållandet efter behov. Vi kan få möjlighet att få information från kreditrapporteringsbyråerna Experian och Debtor Register. Härifrån kan vi få aktuell registreringsstatus och meddelande om nya registreringar i sina register, för användning i den pågående bedömningen av handelsförhållandet.

Marknadsföring via post
När du har beställt en produkt eller tjänst, får du många fall i bekräftelse via e-post. Vi använder inte informationen för att skicka oönskade e-postmeddelanden. Du kommer endast att kontaktas av Micro Nordic angående prislistor, nyhetsbrev och försäljningsemail, om du har begärt det via Microsons orderformulär eller via sidan för registrering av e-posttjänster.

Du kan alltid prenumerera från att ta emot e-posttjänster genom att kontakta oss på info@micronordic.se eller ring 077 118 12 16

Om du har din e-postadress och / eller mobilnummer kan du gå in i sortimentet från Micro Nordic, du är också överens om att vi måste kontakta dig angående. ditt möte via post och / eller sms, inklusive att skicka information om avtalet, eventuellt. ändringar och andra servicemeddelanden.

Håll din personliga information
Alla personuppgifter lagras på ett säkert sätt och är endast tillgängliga för relevanta anställda i Micro Nordic. Enligt lagen om dataskyddslag tar vi bort personuppgifter när de inte längre är nödvändiga för det syfte de har samlats för eller vi måste behålla det. Det kan hända att informationen lagras under en lång tid i anonym form.

Upplysningar till tredje part
Upplysningen av dina personuppgifter till tredje part kan också inträffa om du har gett ditt samtycke till det. Dessutom kan vi avslöja dina personuppgifter till tredje part, om det behövs för att prestationen eller ett avtal ska vara mot bakgrund av vårt berättigade intresse. Under vissa omständigheter och enligt lagen kan det vara nödvändigt att avslöja personuppgifter till myndigheter eller polis.

Micro Nordic delar betalningserfarenhet avseende våra företagskunder med kreditinformationsbyråerna Experian och Debtorregistret på grundval av vårt legitima intresse för att säkerställa korrekt kredit för våra kunder.

säkerhet
På Micro Nordic lägger vi stor vikt vid att du kan handla säkert och säkert med oss och använda vår hemsida. Vi har ett antal interna rutiner och policyer som säkerställer att vi lever upp till en hög säkerhetsnivå.

I den utsträckning Micro Nordics hemsida länkar till andra webbplatser, är Micro Nordic inte ansvarig för innehållet och säkerheten för dessa sidor. Du är välkommen att läsa sekretesspolicyen på dessa webbplatser.

Dina rättigheter
När du delar din personliga information med oss har du ett antal rättigheter du kan använda. Du har rätt att bli informerad om vilken personlig information som handlar om dig. I vissa fall har du rätt att erhålla de personuppgifter vi har registrerat om dig i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format och be oss att skicka informationen till en annan datakontrollant.

Du kan när som helst utöva den information vi samlar om dig med vissa lagstadgade undantag. Dessutom har du rätt till insamling och begär att behandlingen av dina personuppgifter är begränsad. Om du är felaktig har du rätt att få den rättad.

Om du vill utnyttja dessa rättigheter kan du kontakta oss på info@micronordic.se eller via telefon via vår kundtjänst på tel. 077 118 12 16

Användning av kakor
Vi använder cookies på vår hemsida. Vad det är, hur vi använder det och vilka alternativ du har för avslag och borttagning.

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera vår personuppgifterspolitik som ett resultat av ändringar i lagliga eller operativa krav. Vi kommer att avslöja sådana ändringar i enlighet med lagen.

Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra användarens upplevelse effektivare.

Lagen säger att vi kan lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att säkerställa leveransen av den tjänst du uttryckligen har begärt. För alla andra typer av cookies måste vi erhålla ditt samtycke.

Den här webbplatsen använder olika typer av cookies. Vissa cookies ställs in av tjänster från tredje part som visas på våra sidor.

Cookie-deklarationen uppdateras varje månad av Cookie Information. Om du har några frågor, skriv till info@cookieinformation.com

Risskov, oktober 2018

Version 1.0

Micro Nordic tjänster

Behöver du hjälp? KONTAKTA OSS

Installation eller serviceavtal?
Kontakta oss via mail info@micronordic.se eller ring oss på telefon 0045 70 22 10 30

PRISGARANTI

Om du hittar samma produkt billigare på nätet matchar vi priset och ger ett presentkort på 300 SEK
Gäller inte priset på "specialpris" från tillverkaren

COPORATE PARTNERSHIP

Vi stöder rädda barnen Danmark